Дизайнерско бюро moll T5 Ivory

3899 лв. с ДДС

Изчерпан

Елегантност. Комфорт. Стил.

Бюрото moll T5 впечатлява с лесното си регулиране на височина, с регулиращия наклон на плота и приятната повърхност на слоевете в цвят слонова кост. Бързото повдигане на височина с един бутон насърчава честата смяна на позицията и работа седнал-прав.

Размери на плота: 120 × 72 см.
Височина: от 69 до 114 см.

Допълнителни опции към бюрото:

  • Допълнителен адаптер за още 10 см височина.
  • Безжично зарядно за телефон QI Charger.
  • Допълнителен страничен плот T5-E1.
  • Допълнителна надстройка зад бюрото T5-E2.

Изчерпан

Код: 241269 Категория:

Описание

Бюро за стилен офис с регулируема височина за работа седнал-прав, с плот в цвят слонова кост

Дизайн за живот

Минималистичен дизайн, ясни силуети и меки ръбове, комбинирани със съвременна технология и най-високите стандарти за качество. Дизайнерското бюро moll T5 балансира съчетава модерен и класически външен вид.

Всяко тяло си има уникална конструкция – височина, пропорции, структура, а всеки човек има свой собствени начин на работа. Дизайнерското бюро moll Т5 се адаптира към тях.

А благодарение на качествените материали и идключителната изработка, бюрото е с дълъг живот и предполага използване много години.

Бюро работа прав

Висококачествени материали и място за съхранение

Бюрото moll T5 е изработено от качествени, издръжливи и лесни за почистване и поддържане материали. Плотовете на бюрото са многопластови, с горен слой в цвят слонова кост. Преливащите се цветове на слоевете придават фин завършек и усещане за уют в офиса или в дома.

Бюрото moll T5 има удобно голямо чекмедже под плота за лесно прибиране и подреждане на нещата. В задната част пък има практично отделение за кабели и захранвания,  скрито с ненатрапчив капак.

Express регулиране на височината на бюрото

moll T5 се регулира бързо и лесно на височина – само с един бутон, без електричество и кабели, благодарение на специално разработената и патентована moll-технология Express. Бюро moll Т5 е създадено за работа на него и в седнало, и в изправено положение, както и за редовна смяна на позицията на тялото.

Диапазонът на регулиране е от 69 см до 114 см. А за най-високите има допълнителния адаптер за удължаване с още 10 см на височината на бюрото.

Безжично зарядно QI Charger

Бюрото има специално подготвено място за QI устройството за безжично зареждане на смартфони и смартчасовници (които имат тази функция). QI-Charger може да се поръча и добави по желание.

Накланящ се работен плот

Бюрото moll T5 насърчава здравословната и изправена позиция на работа и наклонът на плота също допринася за това. Той се регулира от 0 до 20° с друг патентован moll-механизъм със стоманени въженца. Алуминиевата линия служи и като ограничител при по висок наклон.

Бюро за стилният офис T5 ivory
Магнитна лини за T5

Дизайнерско бюро moll T5 може да се допълни с 2 допълнителни надстройки:

Странична надстройка E1

Странична надстройка E1 за дизайнерско бюро moll T5

Задна надстройка E2

Бюро за стилния офис с надстройка E2