> Продукти > Бюра Unique > Бюро Unique T5 > Дизайнерско бюро moll T5 Fenix

Дизайнерско бюро moll T5 Fenix

5459 лв. с ДДС

Елегантност. Комфорт. Мекота.

Бюрото moll T5 впечатлява с лесното си регулиране на височина, накланяне на плота и приятната повърхност на слоевете Fenix NTM®. Бързото повдигане на височина с един бутон насърчава честата смяна на позицията и работа седнал-прав.

Размери на плота: 120 × 72 см.
Височина: от 69 до 114 см.

Допълнителни опции към бюрото:

  • Допълнителен адаптер за още 10 см височина.
  • Безжично зарядно за телефон QI Charger.
  • Допълнителен страничен плот T5-E1.
  • Допълнителна надстройка зад бюрото T5-E2.
Кредитен модул TBI Bank 19.68
Код: 241169 Категория:

Описание

Бюро за домашния офис с регулируема височина за работа седнал-прав

Дизайн за живот

Минималистичен дизайн, ясни силуети и меки ръбове, комбинирани със съвременна технология и най-високите стандарти за качество. Дизайнерското бюро moll T5 балансира съчетава модерен и класически външен вид.

Всяко тяло си има уникална конструкция – височина, пропорции, структура, а всеки човек има свой собствени начин на работа. Дизайнерското бюро moll Т5 се адаптира към тях.

А благодарение на качествените материали и идключителната изработка, бюрото е с дълъг живот и предполага използване много години.

Бюро работа прав

Висококачествени материали и място за съхранение

Бюрото moll T5 е изработено от качествени, издръжливи и лесни за почистване и поддържане материали. Плотовете на бюрото са многопластови, с горен слой в цвят слонова кост. Преливащите се цветове на слоевете придават фин завършек и усещане за уют в офиса или в дома.

Бюрото е със специално покритие от но,в нантехнологичен материал – Fenix ​​NTM®, който впечатлява със своя матиран външен вид и кадифено меко усещане. Повърхността е много издръжлива и се характеризира с висока устойчивост на абразия и надраскване. Лесно е за почистване и има водоотблъскващо покритие.

Бюрото moll T5 има удобно голямо чекмедже под плота за лесно прибиране и подреждане на нещата. В задната част пък има практично отделение за кабели и захранвания,  скрито с ненатрапчив капак.

Express регулиране на височината на бюрото

moll T5 се регулира бързо и лесно на височина – само с един бутон, без електричество и кабели, благодарение на специално разработената и патентована moll-технология Express. Бюро moll Т5 е създадено за работа на него и в седнало, и в изправено положение, както и за редовна смяна на позицията на тялото.

Диапазонът на регулиране е от 69 см до 114 см. А за най-високите има допълнителния адаптер за удължаване с още 10 см на височината на бюрото.

Безжично зарядно QI Charger

Бюрото има специално подготвено място за QI устройството за безжично зареждане на смартфони и смартчасовници (които имат тази функция). QI-Charger може да се поръча и добави по желание.

Накланящ се работен плот

Бюрото moll T5 насърчава здравословната и изправена позиция на работа и наклонът на плота също допринася за това. Той се регулира от 0 до 20° с друг патентован moll-механизъм със стоманени въженца. Алуминиевата линия служи и като ограничител при по висок наклон.

Дизайнерско бюро moll T5 Phenix бутон Express
Магнитна лини за T5
вижте повече информация за дизайнерско бюро moll T5

Дизайнерско бюро moll T5 може да се допълни с 2 допълнителни надстройки:

Странична надстройка E1

Странична надстройка E1 за дизайнерско бюро moll T5

Задна надстройка E2

Задна надстройка E2 за дизайнерско бюро moll T5