moll unique завинаги с Вас

С колко неща можем да останем завинаги? Теоретично с много, на практика с почти нищо. Хората израстват, променят се вкусовете им, нещата се чупят…

С moll unique не е точно така. Концепцията на създателите е „дизайн до живот“ – проектиране и производство на висококачествени мебели с дълъг живот, които да се използват през всички жизнени етапи – и през детството, и през младостта, зрелостта, старостта… Защото ученето през целия живот е основната ценност на устойчивите общества.

Преди повече от 40 години moll каза, че бюрата трябва да растат с децата и да осигуряват изправена ергономична позиция на тялото през този дълъг период.  И създадоха растящите бюра.

 

 

Приспособяването на мебелите към хората е най-важната им характеристика, когато става въпрос за ергономичност. Новото бюро moll T7 и новият стол moll S6 са ергономични и приспособими за почти всеки ръст. А бюро moll T7 осигурява работа и в изправено, и в седнало положение.

Дизайнът на moll unique е минималистичен и timeless, за да е съвместим с различни вкусове и обзавеждане. Но тъй като вкусовете се променят, moll unique също предлага възможности за промяна с времето: цветнатата окраска при бюро moll T7, цветните възглавнички за стол moll S6 и различните варианти за комбинирането им, възглавничката за койнтейнер moll C7 Pad.

P:S.: Ако не искате moll unique с Вас до живот, винаги можете да го завещаете, подарите или продадете.