Дизайнерско бюро moll unique T5

Дизайнерско бюро за офиса moll T5

Дизайнерско бюро за офиса T5

Изключитело бюро за работа прав-седнал.

Само постоянното движение и непрекъснато променящата се позиция на работа облекчават натоварването на тялото. Бюрото moll unique T5 е с лесно и експресно регулиране на височината и нагласяване на наклона на работния плот. То е с плот изработен от приятния и топъл материал Fenix NTM® и лесно обслужване и поддръжка.

Дизайнерското бюро moll T5 може да се регулира на височина от 69 см до 114 см и е с отлична функционалност. То е подходящо за всеки работен стил и интуитивно поддържа работа по начин, който насърчава физическото здраве.

С бюрото Т5 потребителят стимулира динамиката на стоящата и седящата позиция, т.е. работа прав и лесно повдигане височината на бюрото с Патентованите кракa Express и работа прав. Ергономичното и комфортно работно място като основа за модерна и  продуктивна работа не е запазено само за професионалното работно място в офиса. Използване на дизайнерско бюро за офиса у дома вече не е изключение.

Бюро работа прав

Бюрото moll T5 е с прятно усещане благодарение на специалния материал Fenix NTM® на плота

Усъвършенстваната повърхност Fenix NTM® придава на повърхността на бюрото Т5 мека чувстителност на допир като при кадифе. Изключително матовият нанотехнически материал е отличителен с много ниското си отражение на светлината и висока устойчивост на надраскване и износване. Повърхността излъчва приятна топлина.

Дизайнерското бюро moll Т5 запазва най-важните неща

Независимо дали е удължено T5-E2 разширение с три рафта, практичната магнитна дъска с бяла дъска или многофункционалният Utensilo, много от функциите на moll T5 поддържат всичко, от което се нуждаете за работа на една ръка разстояние.

Основното оборудване на moll T5 е винаги подвижно и винаги може да създадете ново място за съхранение. Това го прави придружител за цял живот – от предучилищна възраст до колежа и отвъд нея. Подходящо както за деца, ученици, студенти, така и за работно място в къщи или в офиса.

Дизайнерско бюро за офиса

Бюрото moll T5 може да се приспособява към всичко

Размер на тялото, сила, структура – всеки има свои собствени характеристики и начини на работа. Дизайнерското бюро moll Т5 може да се адаптира към всичко това. Допълнителната надстройка-разширение T5-E1 създава допълнително място на бюрото.

Със специалния бутон за регулиране на височината, бюрото T5 може да се регулира на правилната височина за секунди само с едно захващане на ръката. Патентованата технология на немския производител moll Funktionsmobel GbmH позовлява това да се извършва без електричество и кабели. С допълнителен адаптер за височина бюрото може да бъде до 124 см.

Дизайнерското бюро moll Т5 е с лесно регулиране на височина за работа прав-седнал