Дизайнерско бюро за офиса moll T5

дизайнерско бюро за офиса

Изключително бюро за работа седнал-прав

Ергономичното бюро moll unique T5 е със специална патентована система за регулиране на височината с един бутон (Express) и със специално покритие на работния плот (Fenix NTM®) за приятен допир и лесна поддръжка.

Дизайнерското бюро moll T5 може да се регулира на височина от 69 см до 124 см и е с регулиране на наклона на плота. То е подходящо за всеки работен стил и интуитивно предразполага тялото към позиция на работа, която е здравословна.

Само движението и променящата се позиция на работа облекчават натоварването на тялото. С бюрото Т5 потребителят си осигурява динамиката на стоящата и седящата позиция (т.е. работа прав-седнал) бързо и лесно. Ергономичното и комфортно работно място е в основата на модерната и  продуктивна работа и е актуално както за корпоративния, така и за домашния офис.

Дизайнерското бюро moll T5 e произведено в Германия от немска компания със 100 годишна история с изключително качествени премиум материали. С ергономичният си дизайн бюрото предлага комфорт за всички – от тийнейджъри и студенти – до възрастни, като покрива изискванията за работа седнал – прав.

бюро за работа прав

Бюрото moll T5 е със специален висококачествен плот

Усещането при допир на плота е изключително приятно – топло и меко, като при допир на кадифе. Усъвършенстваната повърхност е от изключителен матов нанотехнически материал, характерен с много ниското отражение на светлината и висока устойчивост на надраскване и износване. Повърхността излъчва приятна топлина.

Дизайнерското бюро moll Т5 запазва привлекателността и с надстройките си

Независимо дали е допълнено с надстройката E2 Compact (разширение с два рафта), практичната магнитна бяла дъска или многофункционалния джоб Utensilo, всичко, от което се нуждаете за работа е на една ръка разстояние.

Оборудването на moll T5 е подвижно и винаги има възможност за ново място за съхранение. Затова е подходящ придружител за цял живот – подходящо както за деца, ученици, студенти, така и за работното място в къщи или в офиса.

дизайнерско бюро с надстройка

Ергономичното бюро moll T5 може да се приспособява

Всяко тяло си има уникална конструкция – височина, пропорции, структура, а всеки човек има свой собствени начин на работа. Дизайнерското бюро moll Т5 Compact се адаптира към тях.

С размери 90 х 72 см, то може да се разшири с допълнителна страничен плот E1 Compact с ширина 40 см.

Правилната височина на бюрото се настройва за секунди със специален бутон от патентованата технология на немския производител moll Funktionsmobel GbmH, без електричество и кабели.

дизайнерско бюро с приставка
дизайнерско бюро за дома

Плота на бюрото е винаги на нужното ниво

Лесно регулиране на височината на бюрото нагоре и надолу.