Дизайнерско бюро за офиса moll T5

Дизайнерско бюро за офиса T5

Изключително бюро за работа седнал-прав

Ергономичното бюро moll unique T5 е със специална патентована система за регулиране на височината (Express) и със специално покритие на работния плот (Fenix NTM®) за приятен допир и лесна поддръжка.

Дизайнерското бюро moll T5 може да се регулира на височина от 69 см до 114 см и е с регулиране на наклона на плота. То е подходящо за всеки работен стил и интуитивно предразполага тялото към позиция на работа, която е  здравословна.

Само движението и променящата се позиция на работа облекчават натоварването на тялото. С бюрото Т5 потребителят си осигурява динамиката на стоящата и седящата позиция (т.е. работа прав-седнал) бързо и лесно. Ергономичното и комфортно работно място е в основата на модерната и  продуктивна работа и е актуално както за корпоративния, така и за домашния офис.

Бюро работа прав

Бюрото moll T5 е със специално покритие на работния плот от Fenix NTM®

Усещането при допир на плота е изключително приятно – топло и меко, като при допир на кадифе. Усъвършенстваната повърхност Fenix NTM® е от мат-нанотех материал, характерен с много ниското отражение на светлината и висока устойчивост на надраскване и износване.

Дизайнерското бюро moll Т5 запазва привлекателността и с надстройките си

Независимо дали е допълнено с надстройката T5-E2 (разширение с три рафта), практичната магнитна бяла дъска или многофункционалния джоб Utensilo, всичко, от което се нуждаете за работа е на една ръка разстояние.

Оборудването на moll T5 е подвижно и винаги има възможност за ново място за съхранение. Затова е подходящ придружител за цял живот – подходящо както за деца, ученици, студенти, така и за работното място в къщи или в офиса.

Дизайнерско бюро за офиса

Ергономичното бюро moll T5 може да се приспособява

Всяко тяло си има уникална конструкция – височина, пропорции, структура, а всеки човек има свой собствени начин на работа. Дизайнерското бюро moll Т5 се адаптира към тях.

Правилната височина на бюрото се настройва за секунди със специален бутон от патентованата технология на немския производител moll Funktionsmobel GbmH, без електричество и кабели.

За най-високите има допълнителен адаптер от 10 см, с който височината на бюрото може да достигне 124 см. Бюрото се разширява с допълнителните надстройки T5-E1 (настрани) и T5-E2 (нагоре).

Дизайнерско бюро moll unique T5

Винаги на ниво

Височината на бюрото се регулира в диапазона 69-114 см. Ергономично правилната позиция на бюро е тази, при която се работи и в седнало и стоящо положение, и те се редуват често.

Благодарение на express-механизма, регулирането на височината на бюро moll T5 e бързо и лесно, с натискане на бутон.

Височината на бюрото може да стигне до 124 см с допълнителен адаптер.

Адаптер за безжично зареждане QI-Charger
адаптер за безжично зареждане

Безжично зареждане 

Смартфоните и смартчасовниците могат да се зареждат безжично с вграждането на QI Charger под плота на бюрото. Устройството се поръчва допълнително.

Дизайнерско бюро moll T5 Phenix бутон Express

Удобство

Различните дейности изискват различни гледни точки. Регулирането на наклона на плота ги осигурява, както осигурява и здравословна позиция на тялото при работа на бюро – седнал или прав.

Дизайнерско бюро moll T5 Phenix регулиране плот

Лекота

Регулирането на наклона на плота, както и на височината на бюрото са бързи и лесни операции, благодарение на патентованите moll-механизми.

Дизайнерско бюро moll T5 Phenix заден капак

Скрити кабели 

В задната част на бюрото има специално отделение за разклонители, кабели и т.н., което може да се скрие със семпъл капак.

Дизайнерско бюро moll T5 Phenix с чекмедже

Голямо чекмедже за подредено бюро

Чекмеджето се намира под работния плот на бюро moll T5, но не пречи на краката. Има 2 отделения за по-добра организация и тавичка в предната част за пишещи средства и дребните канцеларски принадлежности. Пристига със специална подложка от пяна.

Магнитна лини за T5

Магнитна линия

Висококачествена магнитна линия от алуминий – служи за чертаене и като ограничител при наклонен плот.

Странична надстройка E1 за дизайнерско бюро moll T5

Надстройка moll T5-E1

Осигурява допълнителна работна площ. Поставя се отляво или отдясно на бюрото.

Надстройка E2 за дизайнерско бюро moll T5

Надстройка moll T5-E2

Многофункционална надстройка с 3 рафта и магнитна бяла дъска. В краищата на най-горния рафт има ограничители, които предпазват книгите/нещата от падане. Допълнително може да се постави джоб Utensilo за съхранение и подреждане на дребните принадлежности.

Дизайнерско бюро moll unique T5
  • Дължина 120 см.
  • Ширина 72 см.
  • Височина 69-114 см.
  • Тегло 62 кг.
  • Система Express за регулиране на височината.
  • Голямо чекмедже под плота на бюрото.
  • Капак за отделението на кабелите.
  • Опции – адаптер за увеличаване на височината с още 10 см.