Дизайнерско бюро за офиса moll T5

дизайнерско бюро за офиса

Изключително бюро за работа седнал-прав

Ергономичното бюро moll unique T5 е със специална патентована система за регулиране на височината с един бутон (Express) и със специално покритие на работния плот (Fenix NTM®) за приятен допир и лесна поддръжка.

Дизайнерското бюро moll T5 може да се регулира на височина от 69 см до 124 см и е с регулиране на наклона на плота. То е подходящо за всеки работен стил и интуитивно предразполага тялото към позиция на работа, която е здравословна.

Само движението и променящата се позиция на работа облекчават натоварването на тялото. С бюрото Т5 потребителят си осигурява динамиката на стоящата и седящата позиция (т.е. работа прав-седнал) бързо и лесно. Ергономичното и комфортно работно място е в основата на модерната и  продуктивна работа и е актуално както за корпоративния, така и за домашния офис.

Дизайнерското бюро moll T5 e произведено в Германия от немска компания със 100 годишна история с изключително качествени премиум материали. С ергономичният си дизайн бюрото предлага комфорт за всички – от тийнейджъри и студенти – до възрастни, като покрива изискванията за работа седнал – прав.

бюро за работа прав

Бюрото moll T5 е със специален висококачествен плот

Усещането при допир на плота е изключително приятно – топло и меко, като при допир на кадифе. Усъвършенстваната повърхност е от изключителен матов нанотехнически материал, характерен с много ниското отражение на светлината и висока устойчивост на надраскване и износване. Повърхността излъчва приятна топлина.

Дизайнерското бюро moll Т5 запазва привлекателността и с надстройките си

Независимо дали е допълнено с надстройката E2 Compact (разширение с два рафта), практичната магнитна бяла дъска или многофункционалния джоб Utensilo, всичко, от което се нуждаете за работа е на една ръка разстояние.

Оборудването на moll T5 е подвижно и винаги има възможност за ново място за съхранение. Затова е подходящ придружител за цял живот – подходящо както за деца, ученици, студенти, така и за работното място в къщи или в офиса.

дизайнерско бюро с надстройка

Ергономичното бюро moll T5 може да се приспособява

Всяко тяло си има уникална конструкция – височина, пропорции, структура, а всеки човек има свой собствени начин на работа. Дизайнерското бюро moll Т5 Compact се адаптира към тях.

С размери 90 х 72 см, то може да се разшири с допълнителна страничен плот E1 Compact с ширина 40 см.

Правилната височина на бюрото се настройва за секунди със специален бутон от патентованата технология на немския производител moll Funktionsmobel GbmH, без електричество и кабели.

дизайнерско бюро с приставка
дизайнерско бюро за дома

Плота на бюрото е винаги на нужното ниво

Лесно регулиране на височината на бюрото нагоре и надолу.

Ергономично правилната работа позиция означава редовна смяна между седене и работа прав на бюрото. Благодарение на експресното регулиране на височината, правилната, здравословна поза може да бъде съчетана с дадена работна ситуация само с хващане на ръка.

Независимо дали работите в седнало или изправено положение – здравословна поза се получава с интуитивната настройка чрез бутона-лост. Просто натиснете и освободете, когато се достигне желаната височина.

Благодарение на express-механизма, регулирането на височината на бюро moll T5 e бързо и лесно, с натискане на бутон.

Височината на плота на бюрото се регулира в диапазона 69-114 см, като с допълнителен адаптер може да стигне до 124 см.

дизайнерско бюро
Адаптер за безжично зареждане QI-Charger

адаптер за безжично зареждане

Безжично зареждане 

Смартфоните и смартчасовниците могат да се зареждат безжично с вграждането на QI Charger под плота на бюрото. Устройството се поръчва допълнително.

Наклоняващ се плот: друга ергономична характеристика на бюрото

бюро с наклонен плот

Удобство при работа

Различните дейности изискват различни гледни точки. Регулирането на наклона на плота ги осигурява, както осигурява и здравословна позиция на тялото при работа на бюро – седнал или прав.

бюро с наклонен плот T5

Лекота при работа

Регулирането на наклона на плота, както и на височината на бюрото са бързи и лесни операции, благодарение на патентованите moll-механизми.

отделение за кабели на бюро

Скрити кабели на бюрото

Кабелите, разположени на пода, могат бързо да се преобърнат от прахосмукачката или стола. Често в тях може и да се спънеш. В задната част на бюрото има специално отделение за разклонители, кабели и т.н., което може да се скрие със семпъл капак.

Дизайнерско бюро moll unique T5

С дизайнерското бюро moll T5 подредеността е на първо място

дизайнерско бюро moll T5 с чекмедже

Голямо чекмедже за подредено бюро

Допълнителното чекмеджето се намира под работния плот на бюро moll T5 и не пречи на краката. Има 2 отделения за по-добра организация и тавичка в предната част за пишещи средства и дребните канцеларски принадлежности. Пристига със специална подложка от пяна. Може да се добави към бюрото и на по-късен етап.

Перфектност във всеки детайл

дизайнерско бюро материал
  • Дължина 90 см.
  • Ширина 72 см.
  • Височина 69-114 см (с допълнителен адаптер от 79 см до 124 см).
  • Регулиращ се под наклон плот.
  • Тегло 50 кг.
  • Система Express за бързо регулиране на височината.
  • Опция – Голямо чекмедже под плота на бюрото.
  • Опция – Капак за отделението на кабелите.
  • Опция – адаптер за увеличаване на височината с още 10 см.
  • Опция – адаптер за безжично зареждане QI Charger.

Вижте всички възможности за надстройка на дизайнерското бюро T5

надстройки за дизайнерско бюро moll T5