Електрическо бюро за работа седнал и прав

Бюро moll unique T7 е универсално

Удобно за всички – за малки и големи, за ниски и високи, за работещи седнали и работещи изправени, за мениджъри и творци, за семейства и предприемачи… Бюро moll unique T7 с удивителна лекота се интегрира и вписва във всяка работна среда. В уютния Ви дом или в изискания Ви офис, moll unique T7 си тежи на мястото и впечатлява.

Бюро Unique T7 за работа прав

 

Ергономия за всички

Ергономично бюро moll unique T7 е единственото бюро, което осигурява ергономия за хора с всякаква височина. Височината му се регулира от 56 до 118 см. С допълнителен адаптер височината може да бъде увеличена с още 10 см.

Най-лесното регулиране на височината

Регулирането на височината при бюро moll unique T7 се извършва от електрически мотор. Операцията изисква едновременно действие с двете ръце. Моторът автоматично спира работа при най-малкото съпротивление около плота на бюрото.  Механизмът може да се заключва, за да предпазите бюрото от игра на деца (или колеги :-)).

Бюро за домашния офис moll Unique орех

Идеална позиция за всяка дейност на бюро

Идеалната позиция за работа (седнал или прав) се постига бързо, лесно и удобно с електрическия мотор. Бюро moll unique T7 има вградени колелца (отзад) за лесно преместване из помещението, както и крачета (отпред) за фина настройка при нивелиране.

Мебели moll Unique с електрическо бюро T7

Мебели moll Unique с електрическо бюро T7 за домашния офис или юношескатата стая

Удовлетворение за цял живот

moll unique T7 е повече от бюро, което израства със собственика си. Дизайнът му е красив и неостаряващ. Бюрото може да се промени с цветна окраска във всеки момент според актуалните модни тенденции или личните предпочитания.

Отговорност

Бюрото е устойчиво и с дълъг живот – измислено е да прави компания на собственика си дълго време. Материалите са подбрани много внимателно, с отговорно отношение към околната среда и хората.

Награда за дизайн

Още преди официалното си представяне, бюро moll unique T7 е номинирано за международната награда „Немски дизайн“ за 2016 г. Наградата се присъжда ежегодно от фондация „Немски дизайн“ на водещи продукти в областта на дизайна.

Бюро moll Unique T7 с награда за дизайн Red Dot за 2016 година
През 2106 г. moll T7 е отличен сред 5200 продукта и с престижната Reddot награда за дизайн.

Сертификати за качество и екология.

Сертификат 5 години гаранция  Сертификат за Екология Сертификат произведено в Германия