Условия за поръчка и доставка

Уважаеми потребители,

прочетете внимателно следващите редове – те съдържат важна информация за условията на доставка на мебелите от серията moll unique.

1. Наличност

Продуктите могат да се видят в шоурума на Мол България ООД, на адрес:

София, ул. Витиня 2Ж, БЦ Бени Билдинг, вх.А, ет.2, офис 8.

2. Поръчка

Продуктите moll Unique са със срок на доставка от 6 седмици. Всяка поръчка е индивидуална и за точният срок на Вашата поръчка ще бъдете уведомени до 48 часа след потвърждаването и.

За потвърждаване на поръчката се смята авансово плащане от 30 до 50%,  в зависимост от спецификата на поръчката. Доплащането се извършва преди или по време на доставка, освен ако няма допълнително споразумение.

3. Доставка

Мебелите пристигат сглобени, надлежно и сигурно опаковани в кашони, удобни за транспортиране.

Доставката на продуктите се съпътства от всички необходими документи – фактура, касова бележка (при плащане в брой), гаранционна карта, стокова разписка.

Доставката на мебелите moll е за наша сметка за гр. София и Софийска област. Доставката извън София се уточнява и заплаща допълнително.

4. Монтаж

Монтажът на мебелите moll е за наша сметка за районите на гр. София и Софийска област. Монтаж извън София се уточнява и заплаща допълнително.

5. Гаранция

Мебелите moll са с 5 години гаранция и се произвеждат само в Германия.

Ако имате някакви въпроси, моля свържете се с нас.

 

Забележка:

Потребителят има право да се откаже и да върне стоката в срок от 14 (четиринадесет) дни от сключването на сделката с „Мол България ООД“ единствено и само в случаите, когато продуктът не е използван и е във вид и количество, което не се различава от това при получаването на продукта и неговата оригинална опаковка не е нарушена. Стоката трябва да е напълно окомплектована заедно с всички съпътстващи я документи, включително но не само инструкции за ползване, декларация за съответствие, гаранционна карта и др., без каквито и да било външни или вътрешни дефекти, в оригиналната и поставена от производителя опаковка, включително, но не само с поставените от производителя полистиролни или други защитни елементи, защитни фолиа маркировки Върнатата пратка трябва да е придружена от подписани копия на фактурата и стоковата разписка, които  трябва изрично да се предадат на куриерска фирма срещу подпис.

Връщането на продукта става за сметка на клиента, чрез куриерска фирма или лично в офиса на „Мол България ООД“ на адрес: София, ул. „Витиня“ 2Ж.

„Мол България ООД“ гарантира връщането на заплатената от потребителя сума, без стойността на куриерската услуга за връщането на продукта, в срок от 14 (четиринадесет) дни.